Betöltés...

Szolgáltatások

Címlap / Szolgáltatások

A sminktetoválás, eredeti nevén permanent make-up (PMU) tehát tartós smink. Gyakorlatilag a sminktetoválás, vagy nevezzük mikro pigmentációnak, egy forradalmi módszer, melynek segítségével hypoallergén pigmentet tudunk a bőrbe juttatni egy ultra vékony tű használatával, hogy formázzuk a szemöldököt, szemhéjat és szájat.

A hagyományos tetoválástól abban tér el, hogy más mélységbe van a pigment applikálva a bőrben illetve maga a festék összetétele eltér a hagyományos tetováló festékektől. Maga a gép is melyet a mikro pigmentációhoz alkalmazunk egy jóval kifinomultabb eszköz, illetve az alkalmazott technikák is eltérnek a testtetováláshoz képest.

Kezdettől fogva az volt számomra a legfontosabb, hogy csak és kizárólag a legmagasabb minőségű eszközöket használjam munkám során, így jutottam el a Nouveau Contour céghez. A világ első számú sminktetováló gép valamint mikro pigmentációhoz használt eszközök gyártója. Továbbá minden eszköz melyet gyárt (tetováló gép, tűk, pigmentek, kiegészítők) globális szinten az összes higiéniai valamint biztonsági előírásnak megfelel. 

Szemöldök

Ha önnek elege van abból, hogy minden nap ki kell húznia ceruzával a szemöldökét akár az éveken át tartó túlszedés, ritkuló szőrzet vagy nagyon halvány szín miatt, akkor garantálom hogy gyökeres változást tudok jelenteni az életében egy szemöldöktetoválással. Most ahhoz a több ezer emberhez szólok, akik önbizalomhiányban szenvednek a szemöldökük kinézete miatt, és tudom, ez nyilván drámaian hangzik, de mégis igaz: Előfordult már önnel hogy azért mondott le egy esetleges családi vagy baráti programot, mert sporttal vagy bármilyen vízzel kapcsolatos? A sminktetoválásnak köszönhetően ez a probléma soha többet nem áll fenn. A változást nem is egyik napról a másikra fogja érzékelni, hanem idővel fog csak rájönni, hogy miként élte az életét azelőtt hosszú éveken keresztül.

Szem

A szemhéjtetoválás a legegyszerűbb módja a szem szépségének kifejezésére, legyen szó akár egy egyszerű szempillasűrítésről a felső szemhéjon vagy egy szép kontúr felső és alsó szemhéjon, egészen a vastag satírozásig, a színek(akár egyszerre 2-3 szín használata is lehetséges) és formák tárháza kifogyhatatlan. A szemhéjtetoválás eredménye a szem valamint a tekintet kiemelése, amely jóval tisztább és aprólékosabb, mint a sima tus vagy ceruza és legnagyobb előnye, hogy nem folyik meg és nem maszatolódik.

Száj

Korral a bőr hajlamos veszíteni a színéből ami egy teljesen természetes folyamat. A szájtetoválásnak köszönhetően újra életet lehet vinni az ajkakba hogy azok dúsabbak legyenek, sőt a száj formáján is lehet javítani ha esetleg lennének aszimmetrikus pontjai ezáltal teljesen arányos szájformát létrehozva.

Kapcsolat

Hívjon!
Jöjjön el!

1023 Bp., Frankel Leó u. 21.

magyar
Minden mező kitöltése kötelező