Betöltés...

Szemöldök tetoválás

Címlap / Szolgáltatások / Szemöldök tetoválás

Most ahhoz a több ezer emberhez szólok, akik önbizalomhiányban szenvednek a szemöldökük kinézete miatt, és tudom, ez nyilván drámaian hangzik, de mégis igaz: Előfordult már önnel hogy azért mondott le egy esetleges családi vagy baráti programot, mert sporttal vagy bármilyen vízzel kapcsolatos?

Ha önnek elege van abból hogy minden nap ki kell húznia ceruzával a szemöldökét akár az éveken át tartó túlszedés, ritkuló szőrzet vagy nagyon halvány szín miatt, akkor garantálom, hogy gyökeres változást tudok jelenteni az életében egy szemöldöktetoválással.

A sminktetoválásnak köszönhetően ez a probléma soha többet nem áll fenn. A változást nem is egyik napról a másikra fogja érzékelni, hanem idővel fog csak rájönni, hogy miként élte az életét azelőtt hosszú éveken keresztül.

A szemöldöktetoválás 3 részből tevődik össze, amely két alkalommal történik. Az ár mind a 3 részt magában foglalja!

1. KONZULTÁCIÓ

Az első kezelés előtt történik, amikor megbeszéljük a szemöldökének minden apró részletét, mi tetszik benne, mi az, ami nem, min szeretne változtatni stb. A beszélgetés alatt gyakorlatilag Ön elmondja mit szeretne, majd szakmai szempontokat és arcának geometriai szabályait figyelembe véve alakítjuk ki a végleges elképzelést. Ezután közösen kiválasztjuk a kívánt színt, majd felrajzolom Önnek egy előrajzolóval azt, amiben megállapodtunk. Természetesen ez nem végleges, bárhogyan lehet rajta korrigálni, ahányszor csak szeretné. NAGYON FONTOS, hogy soha semmilyen tetoválást nem kezdek el egészen addig, amíg Ön 100%-ig nem lesz elégedett a felrajzolt mintával! Továbbá fontos megjegyezni, hogy a „közhiedelemmel” ellentétben a természetes szemöldök szőrszálaknak a tetoválás folyamán bántódása NEM esik! Nem szükséges eltávolítani a kezelés előtt, se nem hullik ki a tetoválás következtében.

2. KEZELÉS

A kezelés érzéstelenítéssel kezdődik, hogy az eljárás minél kevésbé legyen kellemetlen, majd ezt követően elkezdem a pigmentet betetoválni a bőrbe. Természetesen többször lehet szünetet tartani amennyiben Ön azt kívánja, a munka közös és végig figyelünk egymásra. Fontos megjegyezni, hogy ugyan ez egyénenként változhat, de a szín melyet a konzultáción kiválasztunk kb. 30%-al lesz sötétebb közvetlenül a kezelés után és kb. 2-3 nap után kezd visszahalványodni a kiválasztott tényleges színhez, a végleges színt pedig kb. a harmadik héten éri el.

3. KORREKCIÓ

A korrekció időpontját előre leegyeztetjük minimum 4, maximum 12 héttel az első kezelés után, és azt a célt szolgálja, hogy felfrissítsük/élénkítsük a kezelt területet. Erre főleg azért van szükség, mert a bőr sajátosságai miatt nem feltétlenül tartja magában egyenletesen a festéket. Ez teljesen természetes, minden ember máshogy gyógyul. A korrekció nem kötelező, de minden esetben javasolt.

Kapcsolat

Hívjon!
Jöjjön el!

1023 Bp., Frankel Leó u. 21.

magyar
Minden mező kitöltése kötelező