Betöltés...

Szem tetoválás

Címlap / Szolgáltatások / Szem tetoválás

A szemhéjtetoválás a legegyszerűbb módja a szem szépségének kifejezésére, legyen szó akár egy egyszerű szempillasűrítésről a felső szemhéjon vagy egy szép kontúr felső és alsó szemhéjon.

A színek (akár egyszerre 2-3 szín használata is lehetséges) és formák tárháza kifogyhatatlan, számos variáció közül válogathat.

A szemhéjtetoválás eredménye a szem valamint a tekintet kiemelése, amely jóval tisztább és aprólékosabb, mint a sima tus vagy ceruza és legnagyobb előnye, hogy nem folyik meg és nem maszatolódik.

A szemtetoválás 3 részből tevődik össze, amely két alkalommal történik. Az ár mind a 3 részt magában foglalja!

1. KONZULTÁCIÓ

Megbeszéljük a szemének minden apró részletét, hogy miképpen szokta sminkelni, milyen színeket és formákat kedvel. Ön elmondja, mit szeretne, én pedig szakmai tanácsokkal látom el. Miután megvan az elképzelés és a színválasztás, felrajzolom önnek egy előrajzolóval az előzetesen megbeszélteket. Természetesen ez nem végleges, lehet rajta korrigálni ahányszor csak szeretné. NAGYON FONTOS, hogy soha semmilyen tetoválást nem kezdek el addig, míg a vendég nem 100%-ig elégedett a felrajzolt mintával!

2. KEZELÉS

A kezelés érzéstelenítéssel kezdődik, lévén, igen érzékeny területen dolgozunk. Többször lehet szünetet tartani, amennyiben a vendég azt kívánja. Fontos megjegyezni, hogy amennyiben a vendég kontaktlencsét visel, megkérném, hogy mellőze a viselését érkezéskor, vagy legyen nála szemüveg ugyanis kezelés előtt ki kell venni és a kezelést követően a nap további részében visszatenni már nem szabad! Kezelés után a szem megduzzadhat, de ennek a látásra gyakorolt élettani hatása még csak időszakosan sincs. A duzzanat a tetoválást követően kb. 1-2 óra alatt húzódik össze.

3. KORREKCIÓ

Első kezelést követően előre egyeztetünk időpontot minimum 4, maximum 12 héttel az első kezelés után, amely azt a célt szolgálja, hogy felfrissítsük/élénkítsük a kezelt területet. Az első kezeléshez hasonlóan a kontaktlencse viselési szabályok irányadóak. A korrekció nem kötelező, de minden esetben javasolt.

Kapcsolat

Hívjon!
Jöjjön el!

1023 Bp., Frankel Leó u. 21.

magyar
Minden mező kitöltése kötelező