Betöltés...

Száj tetoválás

Címlap / Szolgáltatások / Száj tetoválás

Korral a bőr hajlamos veszíteni a színéből ami egy teljesen természetes folyamat.

A szájtetoválásnak köszönhetően újra életet lehet vinni az ajkakba, hogy azok dúsabbak legyenek.

Akár a száj formáján is lehet javítani, ha esetleg lennének aszimmetrikus pontjai, ezáltal teljesen arányos szájformát létrehozva.

A szájtetoválás 3 részből tevődik össze, amely két alkalommal történik. Az ár mind a 3 részt magában foglalja!

1. KONZULTÁCIÓ

Első alkalommal a rúzst vagy szájfényt, melyet használ hozza magával, ezzel segítve a közös munkát színválasztás tekintetében. A szájának formázását közösen beszéljük meg, az esetleges változtatásokkal együtt. Egy előrajzolóval én felrajzolom Önnek a mintát, az alapján, amiben megállapodtunk. Természetesen ez nem végleges és bárhogyan lehet rajta korrigálni, illetve csak abban az esetben kezdem el a munkát, ha Ön már 100%ig elégedett a felrajzolt formával!

2. KEZELÉS

A száj igen érzékeny terület, így a kezelést érzéstelenítéssel kezdjük. Az kezelés ellenére lehet kellemetlen, de természetesen többször meg lehet állni kisebb szüneteket tartva. Fontos megjegyezni, hogy ugyan ez egyénenként változhat, de a szín melyet a konzultáción kiválasztunk kb. 40%-al lesz sötétebb közvetlenül a kezelés után és kb. 2-3 nap után kezd el halványodni.

3. KORREKCIÓ

Az első kezelést követően előre egyeztetünk időpontot minimum 4 maximum 12 héttel az első kezelés után, hogy élénkítsük/dúsítsuk a kezelt területet. Erre főleg azért van szükség, mert a bőr sajátosságai miatt nem feltétlenül tartja magában egyenletesen a festéket. Ez teljesen természetes, hisz minden ember máshogy gyógyul. A korrekció nem kötelező, de minden esetben javasolt.

Kapcsolat

Hívjon!
Jöjjön el!

1023 Bp., Frankel Leó u. 21.

magyar
Minden mező kitöltése kötelező