Betöltés...

Rólam

Címlap / Rólam

Röviden és egyszerűen: ha az ember egész életében tűberregés közepette nő fel ugyanis az édesanyja 22 éves profi sminktetováló pályafutással rendelkezik, akkor előbb vagy utóbb neki is felkelti az érdeklődését, hogy pontosan miről is van szó és hogyan is kell csinálni. Nálam sem történt ez másképp az évek folyamán és eleinte természetesen mindössze csendes szemlélője voltam az eseményeknek, de hamar körvonalazódott bennem

a gondolat, hogy én bizony ezt ki akarom próbálni. Érezhető volt a kihívás az első pillanattól fogva, de végig úgy gondoltam, hogy számomra ez egy ideális hivatás lenne. Mikor először nyilvánosságra hoztam e tervem, természetesen elkerekedett szemek hadával találkoztam, de én mindvégig kitartottam az elképzelésem mellett. Végül az édesanyám, aki egyben a mesterem felajánlotta a lehetőséget miszerint: rendben fiam, ha valóban

 

komolyan gondolod ezt az egészet, akkor egy évig csak nézni fogsz engem munka közben és csak elméletet tanulsz, és ha egy év múlva még mindig szeretnéd ezt csinálni akkor gyakorlatban is belevághatunk! Letelt az egy év, elhozhattam az első saját modellem, és ahogy mondani szokás, a többi már történelem. Így lettem sminktetováló!

 

Azóta természetesen számos képzésen vettem részt mind hazai mind nemzetközi szinten főleg Hollandiában, ahol a világ első számú nemzetközi mestereitől sajátíthattam el a tudást illetve tapasztalatot. Állandó jelleggel nyomon követem az új technikákat valamint az eljárásokat, hogy valóban naprakész tudjak lenni a szakma minden szegletében ez által maximálisan kiszolgálva a vendégeim kívánságait. Mivel a legmagasabb szintű és minőségű oktatásban volt szerencsém részt venni, ezért a munkáimat valamint vendégeimet is hasonló módon kezelem és nem alkuszom meg kevesebbel, mint a maximum! A mai napig az alábbi tényezők számomra a legfontosabbak: Tisztelet a vendégek, a kollegák és a szakma iránt, továbbá a teljes összpontosítás, hogy minden vendég pontosan azt kapja végeredményben, amit szeretne mind formailag és minőség terén.

Eddigi sikereim

Hatalmas büszkeséggel tölt el, hogy fiatal korom ellenére már nemzetközi szinten is letehettem a szakmai névjegyem előadóként nemzetközi sminktetováló konferencián. Komoly célom a karrierem folyamán ezt a számot gyarapítani természetesen azáltal, hogy kiérdemlem azt a bizalmat, amelyet egy-egy rendezvény vagy konferencia szervezői megszavaznak nekem.

A legrangosabb események melyeken eddig volt szerencsém részt venni:

Thaiföld, Bangkok - Best Conference and Championship - 2016 Január

Magyarország, Budapest - Hybrid Pigmentation Conference - 2016 Február

Hollandia, Amszterdam – Permanent Make-Up World Conference 2016 November

Shanghai, Kína - Permanent Make-Up World Conference China Edition 2017 Március

Johannesburg, Dél-Afrika - Permanent Make-Up Training 2017 Április

Magyarország, Budapest – Beauty Hungary Kiállítás 2017 November

Orlando, USA – Power In Permanent Beauty Conference 2019 Február

Kapcsolat

Hívjon!
Jöjjön el!

1023 Bp., Frankel Leó u. 21.

magyar
Minden mező kitöltése kötelező