Betöltés...

GY.I.K.

Címlap / GYIK
FÁJDALMAS A SMINKTETOVÁLÁS?

Az elkészítés folyamán többszöri érzéstelenítést alkalmazva igyekszem minimalizálni a fájdalmat, azonban tényként kell kezelni, hogy a tetoválást tűvel csináljuk az arc felületén tehát nem egy kellemes folyamat, ellenben a végeredményt tekintve megéri.

MENNYIRE DUZZAD MEG, ILLETVE PIROSODIK BE A KEZELT FELÜLET?

A sminktetoválás befejeztével a duzzanat, illetve pirosodás azonnal csökkenésnek indul és általában 2-3 óra elteltével szűnik meg teljesen. Élettani befolyása egyáltalán nincs tehát pl. szemhéjtetoválás nincs hatással a látásra.

HOGYAN TÖRTÉNIK A FORMA ÉS SZÍNVÁLASZTÁS A SMINKTETOVÁLÁS SORÁN?

Közösen választjuk ki mind a színt mind pedig a formát. Ön elmondja elképzelését, a végleges formánál az arc geometriai szabályait kell figyelembe venni, színválasztásnál pedig a haj, a szem és a bőr tónusát.

MI AZ A SMINKTETOVÁLÁS KORREKCIÓ ÉS MI A CÉLJA?

A korrekció a tetoválást követően minimum 4, maximum 12 héttel történő második tetoválás. Azért van rá szükség, mert a bőr sajátosságaiból fakadóan hajlamos valamennyi pigmentet kipergetni magából. Az ár, melyet Ön fizet a tetoválásért minden esetben tartalmazza a korrekciós kezelést is!

MIT KELL TUDNI A KEZELT FELÜLETRŐL, VALAMINT UTÓÁPOLÁSRÓL?

A kezelést követően kap egy speciális krémet, ami kimondottan a tetoválás utáni gyógyulást segíti elő. Ezt körülbelül 10 napig érdemes használnia, igénytől függően napi 2-3 alkalommal. A kezelt felületet piszkálni, kapirgálni szigorúan tilos, valamint sminkelni sem szabad körülötte. A korrekció után ugyanezek a szabályok vannak érvényben.

LE KELL E BOROTVÁLNI/GYANTÁZNI A SZEMÖLDÖKÖT SMINKTETOVÁLÁS ELŐTT?

Nem! Soha semmilyen esetben nem borotválunk/gyantázunk, nem bántjuk a szőrzetet, ugyanis a sminktetoválás minőségére nincs hatása, illetve a tetoválás következtében a szemöldöknek sem esik bántódása!

MILYEN ALLERGIÁK JELENTHETNEK GONDOT?

A leggyakrabbak a latex, lidocain, valamint fém allergia merülnek fel, azonban ezek az allergének nem jelentenek minden esetben kizárást, de kérném, hogy mindenképp előre jelezze, ha ilyen problémája lenne.

MEDDIG MARAD A BŐRBEN A SMINKTETOVÁLÁS?

A sminktetoválás halványulása több tényezőtől függ: milyen idős a vendég, mennyit sportol, jár-e szoláriumba, milyen az anyagcseréje stb. Nagy általánosságban kb. 2 évig dús hatással lehet számolni és csak utána kezd el halványodni.

MI A TEENDŐ TERHESSÉG/SZOPTATÁS IDEJÉN?

Amennyiben várandós vagy szoptat, akkor a tetoválás nem javallott a hormonális változások, illetve a szervezetbe kerülő anyagok miatt, csak saját felelősségre szabad elvégezni.

MIT KELL FIGYELEMBE VENNI SZÍV- ÉS CUKORBETEGSÉG FENNÁLLÁSA ESETÉN?

Sminktetoválás előtt vegye fel a kapcsolatot kezelőorvosával, különös figyelmet fordítva a gyógyszereire, valamint fizikai állapotára, és amennyiben az orvos által nincs kizáró ok, akkor szabadon belekezdetünk a kezelésbe.

Kapcsolat

Hívjon!
Jöjjön el!

1023 Bp., Frankel Leó u. 21.

magyar
Minden mező kitöltése kötelező