Betöltés...

Tüntessük el a hegeket…

magyar

A nők többsége sosem elégedett külsejével, főleg, ha a nőiesség egyik legfontosabb jegyéről; a keblekről van szó. Túl kicsi, túl nagy, kicsit lóg, kevésbé feszes, nem tökéletes az alakja, mérete és még sorolhatnánk.

Manapság már számos biztonságos módszer van arra, hogyan szépítsük a melleket, hogy viselője a lehető legelégedettebb legyen. Tudta, hogy napjainkban a mellplasztika során alkalmazott nagyobbítás a leggyakoribb sebészeti műtét?

A procedúra során számos esetben a mellfelvarrásnál implantátumot ültetnek be, melyek – ha megfelelő az eljárás és minőségi anyaggal dolgoznak – akár 15-20 évig is „hordhatók”. Természetesen ez függ a beültetett implantátum nagyságától is.

A mellplasztika gyógyulásának folyamata során a hegek elkerülhetetlenek. Hogy a seb milyen ütemben gyógyul, az sok mindentől függ, pl. a bőrtípustól, a heg méretétől, dohányzástól.

Érthető módon a műtétből fennmaradó heg sokakat zavar.

Milyen megoldás létezik arra, hogy a hegeket esztétikusan eltüntessük?

A tetoválás ebben az esetben is tökéletes választás lehet, ugyanis a szakemberek a mell alsó részén található hegeket bőrszínű festékkel tudják tökéletesíteni. A páciens ezt követően nem csak a mell méretével, de a műtétből fakadó kellemetlenségek nélkül tudja élvezni új külsejét.

Kapcsolat

Hívjon!
Jöjjön el!

1023 Bp., Frankel Leó u. 21.

magyar
Minden mező kitöltése kötelező