Betöltés...

Sminktetováló Világkonferencia 2016

magyar

Idén 5. alkalommal kerül megrendezésre a Sminktetováló Világkonferencia Amszterdamban. A kétnapos rendezvény lehetőséget biztosít minden résztvevő számára, hogy gyarapítsa tudását, ismereteit a legújabb technikákkal, illetve fejlessze a képességeit. A Sminktetováló konferencián találkozhat a világ több országából érkezett szakemberrel, konzultálhat a sminktetoválás kiválóságaival. A szakma legtehetségesebb művészei tartanak előadásokat, illetve bemutatókat élő modellen. A számos témát feldolgozó előadások választékából mindenki eldöntheti, hogy számára melyik a legérdekesebb, a legfontosabb. A korábbi évekhez hasonlóan idén is Hollandia ad otthont az eseménynek. A rendezvény márka független és a cél továbbra is a szakma fejlesztése, ahol számos újdonság várja az érdeklődőket.

Az idei konferencián a tavalyihoz képest még több előadó fogja átadni a tudását, és amire mi Magyarok külön büszkék lehetünk, hogy idén először lesz Magyar előadó is a művészek között!

pmuwc_logo2016

Időpont
2016. november 5. és 6.

Helyszín
Amszterdam

 

Az első fontos információ a korábbi évektől eltérően idén a minden eddiginél impozánsabb helyszín a Double Tree Hilton Hotel, ami Amszterdam óvárosának szívében található a fontos látnivalók közvetlen közelében.

Részvételi díj
A konferencia részvételi díja 495,- Euro + áfa, ami a két napos esemény minden előadására feljogosít, tartalmazza továbbá az ebédet, és a kávészünetekre a frissítőt, valamint a süteményeket. Minden résztvevő ajándékcsomagot is kap! A Sminktetováló Világkonferencián való részvételről minden résztvevő oklevelet kap (a VIP tanfolyamra külön oklevél jár).

Regisztrálni, jelentkezni lehet
www.pmuworldconference.com
– oldalon lehet, ahol számos más információ is található.

eloadas2

Miért érdemes részt venni a Sminktetováló Világkonferencián?

Ha valaki járt már – akár csak Magyarországon sminktetováló konferencián -, akkor tudhatja, hogy az ilyen események milyen szinten segítik elő az egyéni karriert, mind pedig az üzleti életet. Az előadásokon olyan hasznos információkkal, tippekkel, fogásokkal, trükkökkel lehet gazdagodni, ami lehet hogy, azelőtt eszébe sem jutott volna, sőt lehet hogy nem is tudott a létezéséről, a konferencia után mégis magáénak tudhatja! Ha ebbe belegondol egy sminktetováló, hogy mennyi mindennel gazdagodik, milyen tudást szerezhet egy globális, sőt a világ legmeghatározóbb sminktetováló eseményén a szakmában, akkor nem kérdés, hogy ott a helye!

Nézzük meg az elmúlt évek statisztikáit, hogy a számok milyen mértékben igazolják a Sminktetováló Világkonferencia színvonalát, illetve hasznát az egyén számára:
A résztvevők 81%-nak növelte a lelkesedését a szakma iránt

A résztvevők 87%-nak fejlődtek a képességei

A résztvevők 85%-a tovább ajánlaná az eseményt más profi szakembereknek

VIP tanfolyam:

November 7-én szerveznek VIP tanfolyamokat, melyet az előző napok művészei tartanak. Itt lehetőség nyílik interaktív oktatásra illetve élő modellen gyakorolni az újdonságokat.

3 kategóriából lehet idén választani:

  • Magdalena Mazurek (Lengyelország): Elegant Eyeshadow,
  • Rosemarie Beauchemie (USA): HD Areola Tattooing Made Easy,
  • Wayne Shi (Kína): Barbie Lips.

Fontos tudnivaló hogy ezeknek a tanfolyamoknak a befogadóképessége erősen limitált, ezért aki szeretne valamelyiken részt venni, időben regisztráljon. Ezeknek a tanfolyamoknak a díja egységesen 795 euro/tanfolyam.

Gála vacsora:

November 5-én szombaton rendezik a Gála estet, ahol az előadók és résztvevők együtt töltenek el egy 4 fogásos fejedelmi vacsorát. Nagyszerű hangulat vár, élő zene szól és minden résztvevő remekül érzi magát. Mindössze 75 férőhely van erre az eseményre, tehát nem árt sietni a regisztrációval.

Az előadók és témaköreik:

SBS Eyes – Chris Nay

Idén először egy Magyar művész is megcsillogtathatja tudását a nemzetközi Sminktetováló konferenciák legmagasabb fokán. Ő nem más, mint Chris Nay. Szinte üstökösként robbant be a köztudatba világszinten és fiatal kora ellenére már lehetősége volt egy színpadon szerepelni a szakma legnagyobb élő legendáival (Bangkok 2016. január). Stílusa laza, lezser, könnyed, mégis minden porcikájából az alázat és tisztelet sugárzik mind a többi szakmabelivel, mind a vendégeivel szemben. A Világkonferencián szemhéjtetoválást fog bemutatni, melynek címe „SBS Eyes” azaz Simple Black and Sharp. A bemutató lényege és egyben mondanivalója, hogy az egyszerűség az elegancia klasszikus eleme. Célszerű ezt elsajátítani magas színvonalon, ugyanis 10-ből 9 vendég, aki szemhéjtetoválást szeretne, leginkább ilyet kér. Chris hangsúlyozni fogja, hogy miként lehet időt, energiát és fájdalmat spórolni az adott praktikák alkalmazásával, hogy valóban a szemkontúr „egyszerűen fekete és éles” legyen.

Trends in Brows – Paul Zebregs

A szemöldök az arc elengedhetetlenül fontos része, a formája pedig az arcformának meghatározásában játszik hatalmas szerepet. Ennek a prezentációnak a központjában a szemöldök kiegyensúlyozottsága áll. Visszaugrunk az időben és végignézzük, hogy az évek alatt hogyan fejlődött a szemöldök maga, mint fogalom, mik jöttek divatba akkor és most. Ezáltal kiderül, hogy ön jelenleg naprakész trendeknek megfelelően formázza a szemöldököt tetoválás közben? Ön milyen technikákat használ, és hogyan válassza ki a megfelelő színt?

Miracle Brows – Preeyawan Phetping

„Miracle Brows” vagyis a csodálatos szemöldök a művészet és a tudomány tökéletes kombinációja. Ennek a technikának az alapja az arckifejezés, az arcvonások (Mian Xiang) ami nagyon népszerű Ázsiában. Ennek az egyedülálló technikának köszönhetően minimalizálni lehet a fájdalmat és teljesen elkerülni a vérzést. A „Miracle Brows” végeredményben nagyon természetes hatást kelt, illetve a nőket szebbé, boldogabbá és szerencsésebbé teszi.

Middle East Brows – Sevgi Önel

Mester trénerként illetve nemzetközi szemináriumokon való rendszeres részvétel következtében Sevgi észrevette, hogy jelentős különbség van az európai illetve közel keleti stílusban szemöldökformázás tekintetében. A közel keleti stílusban a szemöldök lényegesen vastagabb, illetve sűrűbb, ezáltal népszerűbb pl. Sevgi hazájában, Törökországban. Azokat a különbségeket hangsúlyozza az előadása, hogy milyen eltérések vannak Nyugat Európához képest.

Innovative Hairline PMU – Taehee Kim

A 2016-os Világkonferencián Taehee Kim Dél-Koreából arról fog bemutatót tartani, hogy hogyan lehet természetes hajvonalat tetoválni fokozatos szálazással. Taehee bemutatót fog tartani az innovatív technikájáról minek központjában azon emberek állnak, akiknek a hajvonaluk kikopott részlegesen vagy teljesen.

Hybrid on Lips – Anna Maria Finelli

Az idén 5. alkalommal megrendezett Világkonferencián, elismert szakemberként Anna Maria Finelli Olaszországból a Hybrid Pigmentációt ajkakon fogja bemutatni. A bemutató lényege, hogy a microblade illetve a gépi tetoválás előnyeit egyesíti a tökéletes száj összhatásának érdekében. A kor nem számít, e technikának köszönhetően az ajkak fényesek és természetesek lesznek.

Elegant Eyeshadow – Magdalena Mazurek

Ismerje meg, hogy mi a titka a legújabb eljárásnak, minek az eredménye a parázsló, füstös szem! „Elegant Eye Shadows” amit Magdalena Mazurek alkotott meg. Valóban forradalmian új technika, amit eddig még soha, senki nem alkalmazott korábban.  A speciális tűválasztásnak és az egyedülálló technikának köszönhetően az eredmény egy gyengéd mégis elegáns hatás.

HD Areola Tattooing Made Easy – Rose Marie Beauchemin

A 3D areola tetoválás egy olyan eljárás, aminek következtében azokon a nőkön illetve férfiakon segíthetünk, akik mell eltávolításon (Mastectomia) estek át. A plasztikai sebészek mind igénylik az areola (mellbimbóudvar) kialakítását tetoválással, hogy ezzel egészítsük ki az ő általuk mesterségesen rekonstruált melleket. Mivel napjainkban már nagy figyelmet fordít az emberiség a mellrák megelőzésére és gyógyítására, így lényegesen több a túlélő, akik a gyógyulás következtében a lehető legvalósághűbb hatást szeretnék. Reális, hogy a HD hatást nagyon könnyű megalkotni. Tapasztalja meg ön is a vendégei boldogságát és megelégedettségét a kezelés után.

Drawing Brows – You Sihong

A Gyönyörű szemöldök minden nőt egyedivé, fiatallá és széppé teszi. Ahhoz hogy tökéletes szemöldököt hozzunk létre meg kell érteni a szemöldök anatómiáját, a szőrnövekedést, szálak irányát, a forma arcra gyakorolt hatását. Nem csupán azt fogja megtanulni, hogy hogyan, tud tökéletes szemöldököt létrehozni, hanem egy egyedi rétegezési technikát. Ez a demonstráció meg fogja mutatni, hogy milyen módon lehet új, abszolút természetes szemöldököt létrehozni, mind a szín, az elhelyezés és a forma tekintetében.

Barbie Lips – Wayne Shi

A „Barbie Lips” egy haladó technika az ajakdúsításban, amit Wayne Shi fejlesztett ki. Teljes, de gyengéd szájsatírral az eredmény természetes megjelenést biztosít. Miközben a világosabb és a sötétebb színek árnyalásával játszik személyre szabott az, amitől a „Barbie Lips” egyedi lesz. Élénkebb, de naturális lágy színt ad a száj területén. Ezt az eljárást főleg fiatalabb vendégeknek ajánljuk, akiknek az ajka belül élénkebb kifelé haladva pedig egyre halványodik, aminek eredménye a fiatalos megjelenés, amit maga Barbie is megirigyelne.

The Symmetry of Brows – Daniëlle Tomson

A szemöldöknek hatalmas befolyása van az egész megjelenésre. Elengedhetetlen része van az arányok harmóniájában, szerepet játszanak a szemek, az orr, a homlok és az arc hosszúsága. Az ideális szemöldöknek az orrcimpától kell indulnia és a szem sarkának metszésénél kell véget érnie. A legmagasabb pontnak a szemöldök kétharmadánál kell legyen. Ezt minden szakember tudja, de vajon azt is tudja, hogy hogyan emelje ki a vendége arcát ott ahol számára a legideálisabb? Ez a prezentáció azt fogja megmutatni, hogy miképpen határozzuk meg az ideális szemöldökformát a vendégünknek, amivel leginkább testre szabjuk számára a csontszerkezetét követve.

High Volume Lips – Dora Kyprioti

Dora Kyprioti a „High Volume Lips” bemutatót fog tartani, ami egy 3D hatású szájsatír. Ez a technika 3D élettel teli ajkakat eredményez, melyet azoknak a hölgyeknek ajánljuk, akik intenzív ajkakra vágynak. A dolog nyitja abban rejlik, hogy különböző színeket kell használni a felső, az alsó illetve belső ajkakhoz.

Kapcsolat

Hívjon!
Jöjjön el!

1023 Bp., Frankel Leó u. 21.

magyar
Minden mező kitöltése kötelező