Betöltés...

Kérdések a sminktetoválásról, amiket még nem tett fel – 3. rész

magyar

Kérdés-felelet sorozatunkban már számos témát átbeszéltünk, melyek sok kételyt elolszlattak. A már ismert kérdéseken kívül azért akadnak olyanok is, melyek nem biztos, hogy első körben felmerülnek valakiben, aki most ismerkedik a sminktetoválás világával, azonban mindenképpen érdemes választ adni rájuk.

Kérdések, melyek talán még fel sem merültek Önben…

  1. Okozhat gondot bármilyen allergia?

Problémás allergiának általában a latex, lidocain, valamint fém energia merülnek fel, azonban nem kell megijednie, ezek az allergének nem jelentenek minden esetben kizárást. Mindenképpen jelezze, amennyiben ilyen problémája lenne, hogy közösen ki tudjuk találni a megoldást.

  1. A terhesség vagy a szoptatás okozhat problémát?

Amennyiben kisbabát vár, vagy szoptat, akkor nem javasoljuk a sminktetoválást elvégezni. Ilyenkor a hormonális változások, a szervezetbe kerülő anyagok miatt csak saját felelősségre végezzük el a beavatkozást. Mi elsősorban azt javasoljuk, inkább várjon vele.

  1. Szív- és cukorbetegek igénybe vehetik a sminktetoválást?

Ilyen betegségek esetén mindenképpen vegye fel kezelőorvosával a kapcsolatot. Amennyiben az orvos a gyógyszerek és a fizikai állapot mellett úgy állapítja meg, nincs kizáró ok, akkor nyugodtan igénybe veheti a sminktetoválást Ön is.

Kapcsolat

Hívjon!
Jöjjön el!

1023 Bp., Frankel Leó u. 21.

magyar
Minden mező kitöltése kötelező