Betöltés...

Biztonságos és kíméletes szemtetoválás

magyar

Ahogy mondani szokták; a szem a lélek tükre, arcunk egyik legnagyobb ékessége. Érthető tehát, hogy a maga természetességében szeretnénk megőrizni szépségét és üdeségét, kihozva belőle a maximumot.

Unja már a mindennapos sminkelést, ami megannyi értékes időt vesz el életéből? 

Hagyja el ezt a folyamatos rutin macerát és próbálja ki a szemtetoválást. Meglehet, először kicsit bizonytalan lesz, amikor fontolóra veszi, hiszen mégiscsak a szeméről van szó, egy igen érzékeny területről. Azonban egyet se féljen, mert a kezelés során legfontosabb az Ön szemének épsége. A biztonság érdekében mindent megteszünk.

Vessük el együtt az aggodalmat és nézzük meg, miért biztonságos a szemtetoválás:

  1. Amennyiben a fájdalomtól tart, ne aggódjon, a kezelés érzéstelenítéssel kezdődik, így teljesen fájdalommentes, csak apróbb kellemetlen érzés kísérheti.
  2.  A szeme épsége miatt sem kell tartania, hiszen minden esetben csukva van, így a tetoválás közben nem eshet baja.
  3. Gyakran tapasztalja, hogy remeg a szeme, vagy sokszor könnyezik és aggódik, hogy ez akadályozza majd a kezelés menetét? Nyugodjon meg; a speciális feszítési technikának köszönhetően olyan feszesen tudjuk tartani a kezelendő felületet, hogy az nem remeg és könny sem fut a tetoválandó területre. Higgye el, az ujjak erősebbek, mint a szem körüli izmok, így biztonságban tudhatja szemét.
  4. Amennyiben kontaktlencsét hord, a kezelés alatt a viselését mellőznie kell és ezt követően a nap további részében sem szabad visszatenni.
  5. A kezelés után előfordulhat, hogy a szem megduzzad, de ennek a látásra gyakorolt élettani hatása még csak időszakosan sincs. A duzzanat pár óra alatt szépen lehúzódik.

Kapcsolat

Hívjon!
Jöjjön el!

1023 Bp., Frankel Leó u. 21.

magyar
Minden mező kitöltése kötelező