Betöltés...

Amit az első sminktetoválásodról mindenképp tudni kell…

magyar

Sokszor gondolkodtál azon, hogy rászánod a sminktetoválásra, de mindig merültek fel benned a kételyek? Összeszedtem a legfontosabb tudnivalókat a legelső sminktetoválásod előtt.

Az első kérdés, ami legtöbbször felmerül, a „Bele merjek vágni?”, „Mi lesz ha, mégsem tetszik?”. Ha meguntad, hogy minden reggel, vagy akár naponta többször újra kell igazítanod a szemöldök, vagy a sminked, akkor én azt javaslom, vágj bele. Eddig kivétel nélkül minden vendégem elégedett volt az eredménnyel és örült, hogy meghozta a döntést, pedig, hidd el, őket is körbejárták a kétségek.

Annak érdekében, hogy a végeredmény pontosan olyan legyen, amilyet Te szeretnél, együtt, közösen átbeszéljük a lehetőségeket, kiválasztjuk a színt és pontosan megtervezzük azt a vonalat, formát, ami Neked tetszik. Addig nem kezdek bele a munkába, amíg 100%-ig nem leszel elégedett a mintával!
Ez a sminktetoválást előkészítő első lépcső, a konzultáció, az ár ezt is tartalmazza.

A következőben elkészítem a tetoválást, a folyamat végig érzéstelenítés mellett folyik, hogy elkerüljük a kellemetlen fájdalmakat. Túl lehet élni, hidd el! J A kezelés után 1-2 óráig duzzanat kialakulhat, de hamar elmúlik.

A sminktetoválás elkészülte után még egy alkalommal biztosan találkozunk, legalább 4, maximum 12 héttel a kezelés után: ez a korrekció fázisa, amelyet az ár szintén tartalmaz. Nem kötelező, de erősen javasolt felfrissíteni, élénkíteni a kezelt területet.

Mi biztosítja a fentieken kívül a tökéletes végeredményt? A Nouveua Contour eszközei, amelyek világelsők a sminktetoválás világában. Mind a gépek, mind a festékek és kiegészítők prémium minőségűek, szakértő kezek mellett a gyönyörű megjelenés és természetes hatás könnyedén elérhető.

Merüld fel benned még kérdés? Hívj nyugodtan a +36305561171 telefonszámon vagy írj üzenetet!

Kapcsolat

Hívjon!
Jöjjön el!

1023 Bp., Frankel Leó u. 21.

magyar
Minden mező kitöltése kötelező