Betöltés...
03Aug

Egyediség a Sminktetoválásban!

magyar

Egyediség, minőség és elegancia. Ezek azok a kézzel nem fogható elemek, amitől egy sminktetoválás nem pusztán pigment a bőrben, hanem művészet! A folyamatosan változó és formálódó szépségipar és divat világában, cseppet sem egyszerű ezeket az elemeket vegyíteni az aktuális trendekkel, de nem lehetetlen! A jó sminktetováló arról ismerszik meg, hogy vendégének nem csupán elkészíti sablonszerűen a kívánt munkát, hanem a saját stílusát is hozzáadja minden egyes tetoválásához.

07Mar

Professzionális sminktetoválás eltávolítás

magyar

A forradalmian új módszerrel ellenben, mely Magyarországon 2017 júliusa óta elérhető, már mindez a múlté! A Tattoo Remoov-nál, a lézeres illetve más egyéb eltávolítási folyamatokkal ellentétben, bizonyos kockázati tényezők kizártak.

Többek között:

– Nincs hegesedés illetve maradandó égési seb.

– Valódi exkluzivitása abban rejlik, hogy nem lép fel a kezelés alatt valamint utána fájdalom.

23Jun

Amit az első sminktetoválásodról mindenképp tudni kell…

magyar

Az első kérdés, ami legtöbbször felmerül, a „Bele merjek vágni?”, „Mi lesz ha, mégsem tetszik?”. Ha meguntad, hogy minden reggel, vagy akár naponta többször újra kell igazítanod a szemöldök, vagy a sminked, akkor én azt javaslom, vágj bele. Eddig kivétel nélkül minden vendégem elégedett volt az eredménnyel és örült, hogy meghozta a döntést, pedig, hidd el, őket is körbejárták a kétségek.

23Jun

Vitiligo, a bőr festékhiánya – van megoldás

magyar

Előfordul olyan eset is, amikor öröklődően, vagy genetikusan bőrbetegségek alakulnak ki, melyek szintén szépészeti problémát jelenthetnek.

A vitiligo, vagyis pigmenthiány egy szerzett idiopatikus rendellenesség, ahol hiányoznak a működő melanociták. A bőr festékhiányával járó betegségének oka egyelőre ismeretlen. Nem fertőző, de jelenleg még nem gyógyítható. Általában húszon éves korban jön elő és mutatkozik meg. A vitiligo során a bőr elveszíti eredeti barnaságát, méghozzá foltokban.

09Jun

Tüntessük el a hegeket…

magyar

Manapság már számos biztonságos módszer van arra, hogyan szépítsük a melleket, hogy viselője a lehető legelégedettebb legyen. Tudta, hogy napjainkban a mellplasztika során alkalmazott nagyobbítás a leggyakoribb sebészeti műtét?

A procedúra során számos esetben a mellfelvarrásnál implantátumot ültetnek be, melyek – ha megfelelő az eljárás és minőségi anyaggal dolgoznak – akár 15-20 évig is „hordhatók”. Természetesen ez függ a beültetett implantátum nagyságától is.

09Jun

A nőiesség tökéletesítése egy nehéz helyzet után

magyar

Korábban már szó esett a sminktetoválás különböző területeiről;

Kapcsolat

Hívjon!
Jöjjön el!

1023 Bp., Frankel Leó u. 21.

magyar
Minden mező kitöltése kötelező